Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑ

Μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας και της Αθήνας προβάλλουν το ενδιαφέρον Βούλγαρων πολιτών να αποκτήσουν ακίνητα στη Βόρεια Ελλάδα. Ξεχωριστό κι επίμονο είναι το ενδιαφέρον για σπίτια και οικόπεδα στον Νομό Καβάλας και τη Θάσο. Βούλγαρος μεσίτης δηλώνει ότι κάθε μέρα υπάρχουν τουλάχιστον 3 ενδιαφερόμενοι που διερευνούν τη δυνατότητα να αγοράσουν ακίνητα στην χώρα μας.

Στη χθεσινή γενική συνέλευση του σωματείου των Οικοδόμων συζητήθηκε η συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία της 24ης Νοέμβρη. Τοποθετήθηκε χθες η πρώτη πινακίδα που δίνει στο Αμφιθέατρο το όνομα του Γιώργου Παυλίδη. Έντονες φήμες ότι μέχρι την ψηφοφορία της Κυριακής θα υπάρξει απόσυρση υποψηφιοτήτων στη διαδικασία εκλογής νέου Περιφερειάρχη. Συνάντηση με τον Υπουργό Φλαμπουράρη θα έχουν την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα οι απολυμένοι της ΒΦΛ. 6 νέοι σχολικοί τροχονόμοι εκπαιδεύτηκαν χθες από το προσωπικό του τμήματος Τροχαίας.



Αρχίζουν το πρωί στην πλατεία Κονσουλίδη και τον δημοτικό κήπο οι εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ. Αύριο στις 12 το μεσημέρι η παρέλαση, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Μάρκου Μπόλαρη. Εκπρόσωπος της Ενεργειακής Αιγαίου τόνισε σε συνέδριο ότι στόχος της εταιρίας είναι τα 10.000 βαρέλια ημερησίως ως το τέλος του 2018. Νέο συνεργάτη πολιτικό μηχανικό θα αποκτήσει η Δήμαρχος. Γενικός Διευθυντής με τροποποίηση του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας στη ΔΕΥΑΚ. Συνεδριάζει την Δευτέρα το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Δεν αναχώρησε χθες βράδυ για τα νησιά του Β. Αιγαίου και την Καβάλα λόγω βλάβης το Εξπρές Πήγασος.



Δωρεά 10.000 ευρώ από την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Μητρόπολης. Συνέντευξη τύπου με τους εκπροσώπους των Γιατρών του Κόσμου δίνουν το πρωί Μαρκόπουλος- Γάκης. Διήμερες εκδηλώσεις σε Καβάλα και Δράμα αρχές Νοέμβρη για την επίσημη έναρξη της έδρας της Ουνέσκο στο ΤΕΙ.



Η Ένωση νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Ασπίδα Ξάνθης 65-56. Τα έσοδα θα δοθούν ως στήριξη στους απολυμένους της ΒΦΛ. Από τον σύνδεσμο Θράκης ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ την Κυριακή. Τραυματίας ο Παππάς. Νέος προπονητής στον Ορφέα Ελευθερούπολης ο Στέλιος Ιγνατιάδης. Στις ακαδημίες του ερασιτέχνη ΑΟΚ προπονητής ο Βλάσης Καζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...