Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Trump Fires Up Europe's Anti-Establishment Movement "This year will be the year of the people."

Trump φουντώνει Anti-Ίδρυση Κίνημα της Ευρώπης
"Αυτό το έτος θα είναι το έτος του λαού."
  • "Το τζίνι δεν θα πάει πίσω στο μπουκάλι και πάλι, είτε σας αρέσει είτε όχι." - Geert Wilders, βουλευτής και επικεφαλής του Κόμματος για την Ελευθερία, την Ολλανδία.
  • Ένας αυξανόμενος αριθμός των Ευρωπαίων που επαναστατούν ενάντια δεκαετίες που επέβαλε η κυβέρνηση της πολυπολιτισμικότητας, πολιτικά ορθή κώδικες ομιλίας και της μαζικής μετανάστευσης από τον μουσουλμανικό κόσμο.
  • Ευρώπης κόμματα του κατεστημένου, μακριά από την αντιμετώπιση των ανησυχιών των απλών ψηφοφόρων, προσπάθησαν να φιμώσουν διαφωνία με το branding αρνητές ως ξενόφοβους, ισλαμόφοβοι και νεοναζί.
  • "Από πολλές απόψεις, η Γαλλία και η Γερμανία αποδεικνύεται ότι δεν κατανοούν την έννοια του Brexit. Είναι αντανακλαστικά, σχεδόν θρησκευτική, ακολουθώντας πιστά την πορεία που έχει προκαλέσει σημερινή υπαρξιακή κρίση της ΕΕ." - Πρέσβης Τζον Μπόλτον, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη.
  • «Υπάρχει μια πραγματική αίσθηση ότι Trump ανάληψη του Λευκού Οίκου είναι μέρος ενός μεγαλύτερου, παγκόσμιο κίνημα. Επικριτές μας, κοιτάζοντας την υποψηφιότητα του Trump και την ομιλία χθες του, θα το ονομάσουμε η άνοδος του λαϊκισμού. Θα έλεγα ότι είναι απλά μια επιστροφή κράτος-έθνος της δημοκρατίας και σωστές τιμές .... Αυτή είναι μια πραγματική πολιτική επανάσταση ». - Nigel Farage, ο πρώην επικεφαλής του κόμματος UKIP της Βρετανίας, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας για το Ηνωμένο Βασίλειο να αποχωρήσει από την ΕΕ.
  • "Αυτή η διαταραχή είναι γόνιμη Τα ταμπού των τελευταίων ετών είναι πλέον πλήρως στην ημερήσια διάταξη:.. Λαθρομετανάστευση, το Ισλάμ, η ανοησία των ανοικτών συνόρων, η δυσλειτουργική της ΕΕ, η ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων, των θέσεων εργασίας, του νόμου και της τάξης τους προκατόχους Trump έκαναν δεν θέλω να μιλήσω γι 'αυτό, αλλά η πλειοψηφία των ψηφοφόρων έκαναν. Αυτή είναι η δημοκρατία. » - Roger Köppel, editor-in-chief της Die Weltwoche , Ελβετία.
Εμπνευσμένο από την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ Donald J. Trump, οι ηγέτες της Ευρώπης κύρια κόμματα της αντι-εγκατάσταση έχει πραγματοποιηθεί μια πανευρωπαϊκή διαδήλωση με στόχο το συντονισμό μιας πολιτικής στρατηγικής για την κινητοποίηση δυνητικά εκατομμύρια των απογοητευμένων ψηφοφόρων στις επερχόμενες εκλογές στη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες και Γαλλία.
Που εμφανίζονται μαζί στο κοινό για πρώτη φορά, Marine Le Pen, ηγέτης του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Frauke Petry, επικεφαλής της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AFD), Geert Wilders, ηγέτης του ολλανδικού Κόμματος για την Ελευθερία (PVV), Matteo Salvini, ηγέτης της Ιταλίας Λίγκα του Βορρά και Harald Vilimsky του Κόμματος της ελευθερίας της Αυστρίας που συγκεντρώθηκαν στις 21 Ιανουαρίου σε ένα συλλαλητήριο στο Koblenz, Γερμανία, όπου κάλεσε τους ευρωπαίους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν σε ένα «πατριωτικό άνοιξη» να ανατρέψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, επαναβεβαιώνει την εθνική κυριαρχία και την εξασφάλιση της εθνικής συνόρων.

Οι ηγέτες της Ευρώπης κύρια κόμματα της αντι-εγκατάστασης που εμφανίζονται μαζί στο κοινό για πρώτη φορά, στις 21 Ιανουαρίου στο Koblenz, Γερμανία. (Πηγή εικόνας: Marine Le Pen / Twitter)

Το ράλι των δύο ωρών, πραγματοποιήθηκε κάτω από τη σημαία της Ευρώπης των Εθνών και την Ελευθερία (ENF), ενός ομίλου που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από εννέα νομούς για να αντιταχθεί ευρωπαϊκού φεντεραλισμού και τη μεταβίβαση της πολιτικής εξουσίας από τους ψηφοφόρους να μη εκλεγμένους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες, την de facto πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αναφερόμενος στην απόφαση Ιούνιο του 2016 από τους Βρετανούς ψηφοφόρους να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και την άνοδο του Προέδρου Donald Trump στις Ηνωμένες Πολιτείες, Le Pen , δήλωσε :
«Ζούμε το τέλος ενός κόσμου, και η γέννηση ενός άλλου. Βιώνουμε την επιστροφή των εθνών-κρατών. Το 2016 ήταν το έτος, η αγγλοσαξονικό κόσμο ξύπνησε. 2017, είμαι βέβαιος, θα είναι το έτος κατά το την οποία οι λαοί της ευρωπαϊκής ηπείρου ξεσηκωθούν. "
Wilders πρόσθεσε :
"Ο κόσμος αλλάζει. Αμερική αλλάζει. Η Ευρώπη αλλάζει. Ξεκίνησε το περασμένο έτος με Brexit, χθες υπήρξε Trump και σήμερα τα κόμματα που αγαπούσαν την ελευθερία συγκεντρώθηκαν στο Koblenz κάνουν μια στάση. Το τζίνι δεν θα πάει πίσω στο μπουκάλι και πάλι , είτε σας αρέσει είτε όχι. Οι άνθρωποι της Δύσης αφυπνίζονται. έχουν την αποτίναξη του ζυγού της πολιτικής ορθότητας ».
Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πολιτική της θάλασσας αλλαγή καταπίνοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες τροφοδοτεί την υποστήριξη για τα κόμματα κατά του κατεστημένου στην Ευρώπη. Εκτός από την οργή για διάβρωση της κυριαρχίας, ένας αυξανόμενος αριθμός των Ευρωπαίων που επαναστατούν ενάντια δεκαετίες που επέβαλε η κυβέρνηση της πολυπολιτισμικότητας, πολιτικά ορθή κώδικες ομιλίας και της μαζικής μετανάστευσης από τον μουσουλμανικό κόσμο.
Στη Γαλλία, μια νέα δημοσκόπηση Ipsos για Le Monde δείχνει ότι η Marine Le Pen είναι τώρα έτοιμη να κερδίσει τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών σύνολο για τις 23 Απριλίου 2017. Le Pen έχει μεταξύ 25% και 26% υποστήριξη μεταξύ πιθανό ψηφοφόρων, σε σύγκριση σε 23% και 25% για τον Φρανσουά Φιγιόν του κεντροδεξιού κόμματος Ρεπουμπλικάνοι. Τον Δεκέμβριο του 2016 Φιγιόν πραγματοποίησε τρεις-σημείο προβάδισμα έναντι Le Pen.
Στις Κάτω Χώρες, Geert Wilders είναι τώρα οδηγεί δημοσκοπήσεις πριν από τις γενικές εκλογές προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου 2017. Το PVV έχει την υποστήριξη της μεταξύ 29% και 33% του εκλογικού σώματος. Αντίθετα, η υποστήριξη για το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (VVD) έχει μειωθεί σε ποσοστό μεταξύ 23% και 27%.
Στη Γερμανία, η Εναλλακτική αντι-μεταναστευτική για τη Γερμανία το κόμμα (AFD) έχει γίνει το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας, με την υποστήριξη περίπου 15% τοις εκατό. Η AFD είχε αποκτήσει εκπροσώπηση σε δέκα από 16 κοινοβούλια της Γερμανίας, και το κόμμα ελπίζει να κερδίσει έδρες στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο (Bundestag) για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές που για τις 24 Σεπτεμβρίου, 2017.
Ευρώπης κόμματα του κατεστημένου, μακριά από την αντιμετώπιση των ανησυχιών των απλών ψηφοφόρων, προσπάθησαν να φιμώσουν διαφωνία με το branding αρνητές ως ξενόφοβους, ισλαμόφοβοι και νεοναζί.
Στη Γερμανία, για παράδειγμα, Αντιπρόεδρος καγκελάριος Sigmar Gabriel, σε ένα ύπουλο προσπάθεια να φιμώσει την κριτική της ανοικτής πολιτικής μετανάστευσης πόρτα της κυβέρνησης, που ονομάζεται για τους Γερμανούς ευφυΐα για να ξεκινήσει την παρακολούθηση της AFD.
Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών προτείνει τώρα να δημιουργήσει μια «Άμυνα Κέντρο κατά της παραπληροφόρησης" ( Abwehrzentrum gegen παραπληροφόρηση ) για την καταπολέμηση της "ψεύτικο ειδήσεις." Οι κριτικοί έχουν περιγραφεί προτεινόμενου κέντρου ως «τέρας λογοκρισίας» που αποσκοπούν στην φίμωση αντίθετες γνώμες.
Εισάγετε Trump. Εάν οι επαρκή αριθμό των ευρωπαίων ψηφοφόρων εμπνευσμένο από την πολιτική μεταμόρφωση που λαμβάνει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ισορροπία της ευρωπαϊκής πολιτικής εξουσίας μπορεί να αρχίσει να μετατοπιστεί υπέρ των κομμάτων κατά του κατεστημένου. Ως εκ τούτου, ευρωπαϊκές πολιτικές και τα μέσα ενημέρωσης ελίτ σίγουρα θα δείτε Trump ως απειλή για την Ευρώπη που ιδρύθηκε πολιτική τάξη.
Σε 16 Ιαν συνέντευξη με την Times του Λονδίνου και της Γερμανίας Bild , Trump είπε ότι πίστευε ότι Brexit είναι "πρόκειται να καταλήξει να είναι ένα μεγάλο πράγμα." Πρόσθεσε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έκανε μια "εντελώς καταστροφικό λάθος αφήνοντας όλους αυτούς τους παράνομους μετανάστες στη χώρα."
Στην ίδια συνέντευξη, ο Trump, δήλωσε ότι η συμμαχία του ΝΑΤΟ «είναι πολύ σημαντικό για μένα», αλλά ο ίδιος αποκάλεσε «άνευ αντικειμένου» για την αποτυχία να περιέχει η απειλή για τη Δύση με την ισλαμική τρομοκρατία. Διαμαρτυρήθηκε επίσης ότι ορισμένες χώρες «δεν πληρώνουν αυτά που πρέπει να πληρώσουν." Από τις 28 χώρες της συμμαχίας, μόνο πέντε - Βρετανία, Εσθονία, Ελλάδα, Πολωνία και Ηνωμένες Πολιτείες - την επίτευξη του στόχου των δαπανών κατά τουλάχιστον 2% του ΑΕΠ τους για την άμυνα.
Ευρωπαϊκή σχολιαστές απερίφραστα επέκρινε Trump για τα σχόλιά του και μερικές κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι είναι ένα «αναξιόπιστο εταίρο." Οι Ευρωπαίοι ηγέτες επανειλημμένες εκκλήσεις για μια πανευρωπαϊκή Στρατού, μια μακροχρόνια στόχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η οποία θα επιφέρει μια άνευ προηγουμένου μεταφορά της κυριαρχίας από τα ευρωπαϊκά εθνικά κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Gatestone Ινστιτούτο Πρόεδρος πρέσβης Τζον Μπόλτον, έχει παράσχει την απαραίτητη πλαίσιο για τη συζήτηση πάνω στο ΝΑΤΟ. Σε ένα πρόσφατο άρθρο για την Boston Globe , ο ίδιος έγραψε :
«Το ΝΑΤΟ έχει λάβει έντονη κριτική φέτος από τον Donald Trump, προκαλώντας κραυγές οργής από προύχοντες δημιουργία εξωτερικής πολιτικής Οι προύχοντες γνωρίζουν, ωστόσο, ότι Trump είναι απλά χρησιμοποιώντας bullhorn του να πει ό, τι λένε οι ίδιοι πιο αθόρυβα:. Λήψης αποφάσεων του ΝΑΤΟ είναι συχνά αρτηριοσκληρωτική? αποστολή του δεν έχει επαρκώς επαναπροσδιοριστεί μετά τον Ψυχρό Πόλεμο? και πάρα πολλά μέλη δεν έχουν μεταφέρει το βάρος τους οικονομικά ή στρατιωτικά για πολλά χρόνια .... Trump έχει τονίσει ότι οι καταγγελίες του στόχο να ενθαρρύνει τη συζήτηση για τη βελτίωση και την ενίσχυση της του ΝΑΤΟ, δεν θα sundering. Η συζήτηση είναι καλά αξίζει τον κόπο. "
Μπόλτον πρόσθεσε:
"Από πολλές απόψεις, η Γαλλία και η Γερμανία αποδεικνύεται ότι δεν κατανοούν την έννοια του Brexit Είναι αντανακλαστικά, σχεδόν θρησκευτική, ακολουθώντας πιστά την πορεία που έχει προκαλέσει σημερινή υπαρξιακή κρίση της ΕΕ:. Κάθε αποτυχία της στενότερης ολοκλήρωσης από το« ευρωπαϊκό σχέδιο » οδηγεί μόνο σε εκκλήσεις για περισσότερη ολοκλήρωση είτε πρόκειται για τη θέσπιση ενός νομίσματος χωρίς κυβέρνηση?. ενεχυρίαση των στρατιωτικών δυνατοτήτων που συλλογικά η ΕΕ ποτέ δεν επιτυγχάνει? ή προσποιείται ότι ρόλου της ΕΕ στις παγκόσμιες υποθέσεις που κανείς έξω από τις Βρυξέλλες παίρνει στα σοβαρά, «περισσότερη Ευρώπη» είναι πάντα η απάντηση. "

Ευρωπαϊκή Αντιδράσεις για Εγκαίνια Πρόεδρος του ατού

προεδρική ομιλία εγκαίνια του Trump έγινε δεκτή με επίσημη ευγένεια από τους ευρωπαίους ηγέτες - οι περισσότεροι από τους οποίους θα πρέπει να συνεργαστεί με τον νέο ηγέτη του ελεύθερου κόσμου - και με την αχαλίνωτη χλευασμό από το Ευρωπαϊκό σχολιαστές και ελίτ των μέσων ενημέρωσης - πολλοί από τους οποίους φαίνεται να είναι σε άρνηση σχετικά με το θέρμη αντι-εγκατάσταση που σαρώνει τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.
Μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής σχόλια σχετικά με Trump έχει αποτελούνταν από όνομα-κλήση και αντι-αμερικανισμό. Μια χούφτα της Ευρωπαϊκής αναλυτές, ωστόσο, έχουν ζητήσει την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική.
Αυτό που ακολουθεί είναι μια σύντομη επιλογή της Ευρωπαϊκής σχόλιο σχετικά με τα εγκαίνια του ατού:
Στη Βρετανία , οι αντιδράσεις στο Trump ήταν διχασμένη ανάμεσα σε εκείνους που κάνουν και δεν υποστηρίζουν Βρετανοί ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο πρωθυπουργός Theresa Μαΐου δήλωσε :
"Από τις συνομιλίες μας μέχρι σήμερα, ξέρω ότι είμαστε και οι δύο δεσμευμένοι στην προώθηση των ιδιαίτερων σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας και εργάζονται από κοινού για την ευημερία και την ασφάλεια των ανθρώπων και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού."
Υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον έγραψε :
"Νομίζω ότι ο νέος πρόεδρος έχει καταστήσει πολύ σαφές ότι θέλει να βάλει τη Βρετανία στο μπροστινό μέρος της γραμμής για μια νέα εμπορική συμφωνία και προφανώς αυτό είναι εξαιρετικά συναρπαστική και σημαντική."
Nigel Farage, ο πολιτικός ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας για το Ηνωμένο Βασίλειο να αποχωρήσει από την ΕΕ, ήταν ένας από τους λίγους Ευρωπαίους να κατανοήσουν το μέγεθος της αύξησης του ατού. Ο ίδιος έγραψε :
«Υπάρχει μια πραγματική αίσθηση ότι Trump ανάληψη του Λευκού Οίκου είναι μέρος ενός μεγαλύτερου, παγκόσμιο κίνημα. Επικριτές μας, κοιτάζοντας την υποψηφιότητα του Trump και την ομιλία χθες του, θα το ονομάσουμε η άνοδος του λαϊκισμού. Θα έλεγα ότι είναι απλά μια επιστροφή κράτος-έθνος της δημοκρατίας και σωστές τιμές. Γι 'αυτό το εγκαινίων δεν είναι απλώς μια αλλαγή από την 44η Προέδρου στην 45η Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. αυτή είναι μια πραγματική πολιτική επανάσταση ».
Στη Γαλλία , ο Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ συμβούλευσε ατού για να μείνει έξω από τις ευρωπαϊκές υποθέσεις - αυτό λίγες μέρες μετά η γαλλική κυβέρνηση προσπάθησε να επιβάλει μια «λύση δύο κρατών» για το Ισραήλ. Είπε: "Η Ευρώπη θα είναι έτοιμη να συνεχίσει τη διατλαντική συνεργασία, αλλά θα πρέπει να βασίζεται στα συμφέροντα και τις αξίες της Δεν χρειάζεται εξωτερική συμβουλές για να το πω τι να κάνετε.».
Marine Le Pen , δήλωσε : «Σαφώς, η νίκη του Donald Trump είναι άλλο ένα βήμα προς την εμφάνιση ενός νέου κόσμου, του οποίου η αποστολή είναι να αντικαταστήσει ένα παλιό τάξη».
Jean-Marie Colombani, ο πρώην editor-in-chief της Le Monde , αρθρωτά γεωπολιτική κατάσταση της Ευρώπης, η οποία είναι η άμεση συνέπεια της αποτυχίας να δώσει προτεραιότητα γαλλική αμυντικές δαπάνες:
«Από μια αμερικανική σκοπιά, Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένα δευτερεύον πρόβλημα: η Ρωσία είναι ένα μέσο δύναμης, που σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά μόνο οριακά, όπως στη Συρία, για παράδειγμα, η Κίνα είναι η μόνη δύναμη για να ανταγωνιστεί το. Ηνωμένες Πολιτείες. θα είναι, είναι ήδη, η μόνη εμμονή της Αμερικής ατού.
"Βλαντιμίρ Πούτιν αντιπροσωπεύει ένα πρόβλημα, αν δεν είναι μια απειλή για την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, ο Ρώσος Πρόεδρος έχει θέσει ως στόχο την αποδυνάμωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να αποκατασταθεί το ρόλο του θεματοφύλακα ότι η ΕΣΣΔ που ασκείται στο ανατολικό τμήμα της Ευρώπης, χώρες που είναι πλέον μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ Όλα δείχνουν ότι Trump μοιράζεται τον ίδιο στόχο:. να αποδυναμώσει την Ευρώπη.
"Πράγματι, η ευρωπαϊκή πολιτική Trump είναι εμπνευσμένο από τον Nigel Farage, ο οποίος ηγήθηκε της εκστρατείας για την Brexit, και των οποίων πολιτικός στόχος είναι τώρα να επιτευχθεί η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό εξηγεί την πρόβλεψη που διατύπωσε ατού για την επικείμενη επιστροφή του θανάτου της Ευρώπης, και αντι-γερμανική υπονοούμενα του. στο νέο Αμερικανό πρόεδρο να βρούμε τη γλώσσα και τα στοιχεία όλων των λαϊκιστικών και εξτρεμιστικών κομμάτων των οποίων κοινό δόγμα είναι εχθρότητα προς το ευρωπαϊκό εγχείρημα. Εδώ, λοιπόν, στην Ανατολή και τη Δύση, η Ευρώπη πιέζεται ως σε μια μέγγενη! "
Στη Γερμανία , η οποία εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την Ηνωμένες Πολιτείες για την άμυνα, και η οποία έχει σταθερά αρνήθηκε να τηρήσει τη δέσμευσή της να πληρώσει 2% του ΑΕΠ για την άμυνα, αντίδραση στην ομιλία του ατού ήταν συντριπτικά αρνητική.
Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με ατού για τη διατήρηση των διατλαντικών σχέσεων. «Η υπερατλαντική σχέση δεν θα είναι λιγότερο σημαντική για τα επόμενα χρόνια από ό, τι ήταν στο παρελθόν», είπε. "Και εγώ θα εργαστεί πάνω σε αυτό. Ακόμα και όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, συμβιβασμούς και λύσεις μπορούν να βρεθούν καλύτερα όταν έχουμε ανταλλάξει ιδέες με σεβασμό."
Αντιπρόεδρος καγκελάριος Sigmar Gabriel ήταν πολύ λιγότερο διπλωματικά. Ο ίδιος δήλωσε : «Πρέπει να λάβουμε αυτόν τον άνθρωπο σοβαρά Τι ακούσαμε σήμερα ήταν άκρως εθνικιστικές αποχρώσεις Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούν για μια άγρια βόλτα..." Κάλεσε τους Ευρωπαίους να ενωθούν και να "υπερασπιστεί τα συμφέροντά μας."
Γράφοντας για την Deutsche Welle , σχολιαστής Max Hofmann προειδοποίησε τους Ευρωπαίους να σταματήσουν να διαμαρτύρονται για Trump και αντί να θέσει το δικό τους σπίτι, προκειμένου:
; "Τι κάνεις όταν κοντινότερο συνεργάτη σας εξαφανίζεται μόνο σε σας Θα κάνουμε ό, τι η ΕΕ θα πρέπει να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό:. Θα φτιάξω το σπίτι σας, ανεξάρτητα από το τι κάνει« Ο Ντόναλντ »στις ΗΠΑ Υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει πρέπει να γίνει στην Ευρώπη όσον αφορά τις «βάζοντας το δικό σας σπίτι, προκειμένου« -. Brexit, τη μετανάστευση και τους πρόσφυγες πολιτικές, το ευρώ Εάν οι Ευρωπαίοι ήταν ειλικρινής με τον εαυτό τους και είδαν τι συμβαίνει στην γηραιά ήπειρο από την αμερικανική πλευρά - και όχι μόνο ότι ένα -.. τότε η κατάσταση δεν θα είναι κατανοητές για τους Εάν ΗΠΑ βουλευτές ήταν να καλέσει Ευρωπαϊκή διαφωνία «τρέλα» ή «ανοησίες», κανείς δεν μπορούσε να τους κατηγορήσει "
Σχολιαστής Hubert Wetzel είπε ότι Trump αποτελεί απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και απηύθυνε έκκληση για την ενότητα της Ευρώπης να ξεπεράσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σε ένα δοκίμιο που δένεται με υπερβολή, ο ίδιος έγραψε :
.. «Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να προσαρμοστούν σε ένα νέο τόνο στην αντιμετώπιση Αμερική Trump έχει καταστήσει σαφές στην ομιλία του ότι θα ακολουθήσει μια εθνικιστική εξωτερική πολιτική, και την ομιλία του δεν περιείχε καμία αναφορά στους συμμάχους της Αμερικής [Trump στην πραγματικότητα, δήλωσε:« Θα ενισχύσει παλιές συμμαχίες και να σχηματίσουν νέες, »και« θα επιδιώξουμε φιλίας και καλής θέλησης με τα έθνη του κόσμου »]. η προθυμία του να δαπανήσουν χρήματα για την υπεράσπιση των άλλων χωρών είναι περιορισμένη. δεν βλέπει τις ΗΠΑ ως μια προστατευτική δύναμη των δημοκρατικών αξιών στον κόσμο? και αυτός είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ από το τέλος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που έχει ανοιχτά εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την αξία της ευρωπαϊκής ενότητας και την ύπαρξη του ΝΑΤΟ σε μια εποχή που η Ρωσία προσπαθεί να αποδυναμώσει τη Δύση. μέσω της διπλωματικής, την ευφυΐα, και στρατιωτικά μέσα, είναι μια στάση που είναι μια σοβαρή απειλή για την ενωμένη Ευρώπη. "
Στην Ισπανία , γεωπολιτικό αναλυτή Rafael Bardaji έγραψε :
"Ο Πρόεδρος Trump υποσχέθηκε ότι μια νέα εποχή αρχίζει σήμερα. Στην εναρκτήρια ομιλία του κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος απεχθάνεται Ουάσιγκτον και μισεί τον τρόπο που η επιχείρηση έχει κυβέρνησε τη χώρα μέχρι σήμερα, υπερασπίζεται τα προνόμιά της σε βάρος των πολιτών. Ναι, μια ομιλία που μπορεί να ονομάζεται λαϊκίστικη, αλλά που παρ 'όλα αυτά είναι αλήθεια. η δημοκρατία, μετά από όλα, αναδείχθηκε ως η κυβέρνηση του λαού για το λαό, κάτι που, προς το παρόν, είναι πολύ από το να είναι μια πραγματικότητα στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη . το μεγάλο κοινωνικό συμβόλαιο της φιλελεύθερης δημοκρατίας, δηλαδή, αυξανόμενη ευημερία και την ειρήνη και την ασφάλεια για τους πολίτες, δεν είναι πλέον εκπληρωθεί. Αυτό οφείλεται στην ανικανότητα των ελίτ μας να ασχοληθεί με την [οικονομική] κρίση, λόγω της εμμονής τους με πασιφισμό και λόγω της υπαγωγής των συμφερόντων των υπηκόων υπέρ των μεταναστών. "
Στην Ελβετία , ο Roger Köppel, editor-in-chief της Die Weltwoche , προειδοποίησε προσπάθειες των ευρωπαϊκών ελίτ να μειώσω Trump. Ο ίδιος έγραψε :
"Η εκλογή του Trump ήταν μια υγιής σοκ Το σοκ ήταν απαραίτητη όχι μόνο τις συμπράξεις εξουσία, αλλά και οι κοσμοθεωρίες χωρίς να χαλάσει Αυτή η διαταραχή είναι γόνιμη Τα ταμπού των τελευταίων ετών είναι πλέον πλήρως στην ημερήσια διάταξη:.... Την παράνομη μετανάστευση, το Ισλάμ, ο ανοησία των ανοικτών συνόρων, η δυσλειτουργική της ΕΕ, η ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων, των θέσεων εργασίας, του νόμου και της τάξης. προκατόχους του Trump δεν θέλω να μιλήσω γι 'αυτό, αλλά η πλειοψηφία των ψηφοφόρων έκαναν. Αυτή είναι η δημοκρατία. »
Soeren Kern είναι Senior Fellow στο New York-based Gatestone Institute.  https://www.gatestoneinstitute.org/9810/trump-europe-establishment

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...