Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Περιφερειακή συνδιάσκεψη συνδικαλιστών κι εργαζομένων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Γιώργος Βασιλόπουλος κατηγόρησε την Κυβέρνηση για σκόπιμες ενέργειες προκειμένου τα ΕΛ.ΤΑ. να χρεοκοπήσουν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού σωματείου Νικήτα Μαντά οι εργαζόμενοι στο Νομό Καβάλας μειώθηκαν 50% τα τελευταία χρόνια.

Σε έναν μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης κτιρίων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Τελικά ετοιμάζονται 72 διαμερίσματα κι έτσι οι πρόσφυγες που είναι πιθανό να φιλοξενηθούν μειώνονται από τους 400 στους 300 με 350. Ούτε χθες απάντησε η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας στο αίτημα της ΒΦΛ για αδειοδότηση της νέας εταιρίας. Πιθανή αναβολή στη συζήτηση της αγωγής των απολυμένων που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη. Συναντήσεις με τη Θεανώ Φωτίου και τον Τάσο Πετρόπουλο θα έχουν σήμερα ή αύριο οι βουλευτές Παπαφιλίππου- Εμμανουηλίδης. Στην Κωνσταντινούπολη για τη συνέλευση των χωρών του Εύξεινου Πόντου ο Κώστας Μορφίδης.

Απολογισμό των 2,5 ετών στη διοίκηση του Δήμου Νέστου κάνει το απόγευμα ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Γενική συνέλευση των οικοδόμων στις 6 το απόγευμα στο ΕΥΚ. Την ίδια ώρα κοπή πίτας για τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ. Χθες διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη. Ανακοινώσεις και καταγγελίες αντάλλαξαν χθες οι νομαρχιακές επιτροπές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Στην Καβάλα την Παρασκευή ο πρώην Υπουργός Γιάννης Βρούτσης. Θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ. Μικρή προσέλευση στην έκτακτη γενική συνέλευση δασκάλων και νηπιαγωγών. Συμπαράσταση από τον σύλλογο κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας στην προσπάθεια του Δήμου Καβάλας για την ακτή της Καλαμίτσας.

Συνεχίζεται η προβολή της Καβάλας και των προϊόντων της στις πτήσεις της Aegean. Ο πολιτιστικός σύλλογος Ακροβουνίου ετοιμάζει την καθιερωμένη του εκδήλωση για την Καθαρά Δευτέρα. Εκδρομή στο Πυργοχώρι για τους πρώτους χαιρετισμούς οργανώνει το Λύκειο των Ελληνίδων.

Δεν προχωρά η απόκτηση από τον ΑΟΚ του τερματοφύλακα Γιώργου Νομικού. Χωρίς τον τιμωρημένο Ντερτιλή στο ματς με το Παραλίμνιο ο Νέστος. Το μεσημέρι στον Πυθαγόρα η κλήρωση των ομίλων του 30ου πρωταθλήματος μίνι μπάσκετ που αρχίζει τον Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...