Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

¨Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ¨


¨H Δυτική Θράκη είναι ο εθνικός μας αγώνας, πάντοτε βρισκόμαστε δίπλα σας¨

Ο Ισμαήλ Χακκί Εντεμπαλί-δήμαρχος του Γιλντιρίμ, ανέφερε πως ο αγώνας της Δυτικής Θράκης είναι ένας εθνικός αγώνας και δήλωσε πως ¨Οι Δυτικοθρακιώτες αδερφοί μας είναι τμήμα του σώματος μας. Έτσι βλέπουμε το θέμα. Όπως κάναμε μέχρι σήμερα, έτσι και από τώρα και μετά, είμαστε έτοιμοι να πράξουμε ότι μας αναλογεί. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας¨.

Ο Εντεμπαλί δέχτηκε στο γραφείο του την νέα διοίκηση του παραρτήματος Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD). O Δρ. Αλή Εμινλατίφ-πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας, ευχαρίστησε τον Εντεμπαλί για την συμμετοχή του στην γενική συνέλευση του συλλόγου, καθώς έτσι έδειξε την στήριξη του. Ο Εμινλατίφ δήλωσε πως ¨Από την αίθουσα όπου επικρατούσε μια ατμόσφαιρα γιορτής, πετύχαμε να βγούμε από εκεί χέρι-χέρι. Αυτός που κέρδισε ήταν η Δυτική Θράκη¨, ενώ είπε πως επιθυμούν να παράσχουν ωραίες υπηρεσίες. Ο Εμινλατίφ είπε πως στον δήμο Γιλντιρίμ ζούνε δεκάδες χιλιάδες Δυτικοθρακιώτες και ότι οι ίδιοι επιθυμούν να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες.

¨ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ¨

Ο Ισμαήλ Χακκί Εντεμπαλί-δήμαρχος του Γιλντιρίμ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη αυτή, όπως και για την συμμετοχή του στην γενική συνέλευση. Ο Εντεμπαλί είπε πως τέτοιοι σύλλογοι πρέπει να έχουν άξονα τον αγώνα τους και πρόσθεσε τα εξής: ¨Προσεγγίζω αισιόδοξα το θέμα. Αφιερώνετε τον πιο πολύτιμο χρόνο σας σε αυτές τις εργασίες. Η ύπαρξη τέτοιων ατόμων που κάνουν τέτοιες θυσίες, είναι που μας καθιστά ισχυρούς σαν κοινωνία. Αυτό διέκρινα στην διοίκηση σας. Η αλλαγή των διοικήσεων και των ονομάτων της δεν αλλάζει την δική μας οπτική ως φορέα. Η δική μας οπτική γωνία είναι ο αγώνας Δυτικής Θράκης. Η Δυτική Θράκη είναι ο εθνικός μας αγώνας. Οι Δυτικοθρακιώτες αδελφοί είναι τμήμα του σώματος μας. Εμείς έτσι βλέπουμε το θέμα. Μέχρι σήμερα πράξαμε ότι μας αναλογούσε σχετικά με τον αγώνα μας στην Δυτική Θράκη, για την εθνική μας ενότητα και για την αδερφοσύνη μας. Και από τώρα και μετά είμαστε έτοιμοι να πράξουμε το ίδιο. Βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας¨.

Στο τέλος της συνάντησης ο καρδιολόγος Δρ. Αλή Εμινλατίφ, χάρισε στον δήμαρχο τον φημισμένο τουρκικό καφέ της Δυτικής Θράκης.

http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6553-bat%C4%B1-trakya-milli-davam%C4%B1z,-her-zaman-yan%C4%B1n%C4%B1zday%C4%B1z.html
18/2/2017

Σχ: Να σημειώσουμε πως ο δήμος Γιλντιρίμ είναι αδελφοποιημένος με τον δήμο Κομοτηνής!

Πάρτον στον γαμο σου να σου πει ¨και του χρόνου¨…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...