Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

«Σκοτεινά συμφέροντα» εναντίον πλαστικού χρήματος

Γιάννης Λαζάρου
Είναι οι ίδιοι τύποι που βάφτισαν πατριωτικούς όλους τους φόρους που διέλυσαν την κοινωνία. Είναι οι ίδιοι τύποι που μετονόμασαν τους κατακτητές σε θεσμούς. Είναι οι ίδιοι που λένε ΝΑΙ σε όλα όταν παίρνουν εντολές από τα αφεντικά τους. Είναι οι ίδιοι που σφυρίζουν αδιάφορα στον καθημερινό θάνατο χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα.


Αυτοί οι ίδιοι τύποι διατάχτηκαν τώρα να επιβληθεί το πλαστικό χρήμα και βαφτίζουν «σκοτεινά συμφέροντα» όποιον δεν θέλει να δεθεί στο άρμα των τραπεζών για οποιονδήποτε λόγο.
Αυτοί οι υποτελείς και σάπιοι της σημερινής κατοχής κόπτονται για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος. Λες και το χρήμα που εισπράττουν από τις υπηρεσίες τους στα αφεντικά του είναι καθαρό. Είναι απλά κυβερνητικοί κύκλοι. Έτσι βαφτίζουν τα σαπρόφυτα σε όλες τις εκστρατείες που κάνουν για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς αυτών που υπηρετούν.
Πάντα ενδιαφέρονται για το «καλό της κοινωνίας», έτσι και τώρα μπήκαν μπροστά για υπερασπίσουν τον «κακόμοιρο» επαγγελματία να μπορεί να εισπράττει με πλαστικό χρήμα διάφορους λογαριασμούς. Το πως θα πληρωθούν αυτοί οι λογαριασμοί ποτέ δεν τους ενδιαφέρει.
Μάλιστα ενημερώνουν και τους ψηφοκουβαλητές τους πως «βρώμικος πόλεμος» μαίνεται αυτή τη στιγμή κατά του πλαστικού χρήματος, γι' αυτό και τους ενημερώνουν να πολεμήσουν τα «σκοτεινά συμφέροντα» διότι αν δεν το κάνουν θα αφανιστεί το σύμπαν.


Ειδικότερα οι υποτακτικοί και δούλοι των Βρυξελλών τονίζουν:
1. οι πράκτορες ΟΠΑΠ και οι σύνδεσμοί τους μπορούν να συνεχίζουν απρόσκοπτα την είσπραξη λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και λοιπών λογαριασμών
2. οι εταιρείες courier εισπράττουν αντικαταβολές βάσει ήδη υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου, ήτοι θα μπορούν να συνεχίσουν να το πράττουν κανονικά
3. είναι αναληθές ότι δημιουργείται μονοπώλιο στις πληρωμές με βάση τον 4446/2016 που ευνοεί συγκεκριμένες εταιρείες, καθώς ο ανταγωνισμός στον τομέα πληρωμών λειτουργεί στην Ελλάδα εξαιρετικά, με βάση όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες και το εθνικό κανονιστικό πλαίσιο. Ο δε νόμος ισχυροποίησε περαιτέρω των ανταγωνισμό προς όφελος των καταναλωτών και κυρίως του δημοσίου συμφέροντος,
4. οι μεγάλες αλυσίδες πρατηρίων βενζίνης, σούπερ μάρκετ κ.λπ. θα μπορούν να εισπράττουν νόμιμα για λογαριασμό τρίτων, καθώς έχουν γίνει αντιπρόσωποι των 470 παρόχων Υπηρεσιών Πληρωμών που λειτουργούν στη χώρα, αλλά με μια διαδικασία που δεν θα επιτρέπει την απόκρυψη φορολογητέας ύλης και της μη καταγεγραμμένης οικονομικής δραστηριότητας.
Όποιο σημείο λιανικής, βενζινάδικο, σούπερ μάρκετ κ.λπ. επιθυμεί πλέον να πραγματοποιεί εξόφληση λογαριασμών, μπορεί να το κάνει ελεύθερα, με το να γίνει αντιπρόσωπος σε ένα από τα εκατοντάδες ιδρύματα πληρωμών και ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα.


Παράλληλα οι ίδιοι υποτελείς επισημαίνουν χαρακτηριστικά ότι είναι προφανές πως, παρότι ο νόμος ισχύει εδώ και τρεις μήνες, κάποιοι ενοχλούνται πολύ από αυτό τον εξορθολογισμό και το χτύπημα στο «μαύρο χρήμα».
Και υπογραμμίζουν ότι όσοι επιθυμούν να παραμείνουν καλυμμένοι από την ανωνυμία, όσοι προτιμούν την ασυδοσία, όσοι δεν ενδιαφέρονται για τη σωστή καταγραφή των φορολογητέων εσόδων, όσοι για πολλά χρόνια πλούτιζαν εις βάρος του λαού (όλα για το λαό πάντα), κρυπτόμενοι στο σκοτάδι των παράνομων δραστηριοτήτων, είναι βέβαιο ότι θα πολεμήσουν τον νόμο που καθαρίζει το τοπίο, δίνει καίριο χτύπημα στην παραοικονομία και αναγκάζει το σάπιο μέρος του συστήματος να βγει στο φως.
Σε εσένα το φωνάζουν «σάπιο μέρος του συστήματος» που δεν θέλεις να υποκύψεις στις τράπεζες.

http://www.stontoixo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...