Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Νωρίτερα: Παραλίγο τραγωδία με φλεγόμενο πούλμαν γεμάτο μαθητές (φωτός – βίντεο)


Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα με φλεγόμενο λεωφορείο που μετέφερε 67 μαθητές του 3ου Λυκείου Γλυφάδας Αττικής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 6.40 το απόγευμα της Πέμπτης σε διώροφο λεωφορείο το οποίο κινούταν στην περιμετρική της Πάτρας στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Οβρυάς.

Οι 67 μαθητές, οι τέσσερις καθηγητές και ο συνοδηγός του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο νοσοκομείο έχει διακομιστεί ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του οχήματος.


Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.

Οι μαθητές μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου.

Οι μαθητές, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, είχαν πάει να επισκεφθούν σήμερα το πρωί την Αρχαία Ολυμπία, αλλά κατά την διάρκεια της επιστροφής τους στην Πάτρα, εκδηλώθηκε η φωτιά στο λεωφορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...