Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ


Γέμισε από κόσμο χθες το απόγευμα η αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, στην ομιλία για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» του προέδρου του ΕΤΕΑΝ Κώστα Γαλιάτσου. Το νέο «Εξοικονομώ» αρχίζει τον Σεπτέμβρη, προβλέπει επιχορήγηση 70% ενώ μπορεί να υλοποιηθεί ακόμη και χωρίς τραπεζικό δανεισμό. Πριν από τον πρόεδρο του ΕΤΕΑΝ στην εκδήλωση μίλησε ο Άγγελος Τσατσούλης.



Ένα λεωφορείο με συμβασιούχους της καθαριότητας του Δήμου Καβάλας ταξίδεψε το βράδυ στην Αθήνα για το σημερινό συλλαλητήριο. Τα σκουπίδια είναι ορατά σε κάθε σημείο της πόλης ενώ διακόπτεται προσωρινά η ανακύκλωση. Σήμερα στην Κομοτηνή η δίκη των εκδηλώσεων Μπουδακίδου. Άκαρπη η χθεσινή συνάντηση στο Δημαρχείο για το σχολείο που θα φοιτήσουν οι απόφοιτοι του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα. Οι γονείς και κηδεμόνες σκέπτονται ακόμη και προσφυγή στο ΣτΕ. Ανάγκη ο Ε61, αναφέρει σε επιστολή του προς τον κ. Σπίρτζη το Επιμελητήριο Σερρών.



Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα οι συνεντεύξεις των καθηγητών που θέλουν να επιλεγούν διευθυντές γυμνασίων και λυκείων. 9 εκ ευρώ τα ανταποδοτικά του ΤΑΡ στην τοπική αυτοδιοίκηση, στη Βόρεια Ελλάδα. Στο ΠΕΠ της ΑΜΘ έργο ύδρευσης της ΔΕΥΑ Νέστου. Αρνητικός ο Μάκης Παπαδόπουλος σε πραγματοποίηση ιστορικού συνεδρίου υπό τους όρους που αποφάσισε τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο. Με τη βελτίωση του καιρού γεμίζουν κόσμο οι παραλίες μέσα κι έξω από την πόλη. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ και για την Π.Υ. λιμένα Καβάλας. Τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη συνάντησαν χθες εκπρόσωποι των αστυνομικών της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ν. Θεσσαλονίκης.



Στην προτομή του Ιωάννη Κωνσταντινίδη και στον Δημοτικό Κήπο συνεχίστηκαν χθες το απόγευμα οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων. Όμορφη ατμόσφαιρα στην Παλιά Μουσική, στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Παναγίας. Σήμερα στον φάρο της Παναγίας η θεατρική παράσταση «Κάπα ποιητού». Το πρωί στην πλατεία ενημερωτική δράση των εθελοντών κατά του καρκίνου.



Ο 21 ετών Θεοχάρης Ψάλτης, μέσος- πρώην παίκτης του Πανθρακικού ενδιαφέρει τον ΑΟΚ. Ο Μάνθος Κλεανθίδης νέος προπονητής στον Φρίξο Πλατανοτόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...