Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

John Pilger: The White Κράνη είναι ένα «πλήρες κατασκεύασμα προπαγάνδα»

( MPN ) - Λίγο πριν από το 2016 ανακοίνωση του βραβείου Νόμπελ έγραψα σε επιφανείς συγγραφέας και σκηνοθέτης, Τζον Pilger, για το ΝΑΤΟ και την κατασκευή προπαγάνδα του Κόλπου μέλος, στο Λευκό Κράνη, αποδεικνύεται να είναι τίποτα περισσότερο από Nusra Front πολιτικής άμυνας στη Συρία . Σε χθεσινή συνέντευξή του στο RT για Going Underground , ο John Pilger outed το Λευκό Κράνη ως τίποτα περισσότερο από ένα «πλήρες κατασκεύασμα της προπαγάνδας στη Συρία.»

Είμαστε επανάσταση στη βιομηχανία ειδήσεων, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε.

Αυτό ήταν το email μου με τον John Pilger για την 27/9/2016. Δεν έχω ιδέα αν είχε οποιαδήποτε επίδραση επί των παρατηρήσεων που Pilger έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, αλλά το γεγονός ότι ένα τέτοιο σεβαστό και θαύμαζα αναλυτής επιτέλους, δημόσια εκτεθειμένα τα Λευκά Κράνη - ως κυρίως Βρετανοί που χρηματοδοτούνται, προπαγάνδα, σκιά κρατική δομή, κατασκευαστεί για να διευκολυνθεί η επέμβαση στη Συρία, θα πρέπει να είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για την ανεξαρτησία των μέσων ενημέρωσης στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν τις κεντρικό πτυχές του βρώμικου πολέμου που διεξάγεται εναντίον της Συρίας.


«Σας γράφω για να σας ως δημοσιογράφος που πιστεύει σε όλες τις τιμές που έχουν εκπροσωπήσει τους για τα χρόνια που ακολούθησαν.

Έχω, για κάποιο χρονικό διάστημα, εργάζεται για να εκθέσει, μαζί με πολλούς άλλους, η « βρώμικος πόλεμος στη Συρία « . Έχω Πρόσφατα επέστρεψα από ένα ταξίδι 4 εβδομάδων γύρω από τη Συρία, που επισκέπτονται το Χαλέπι και τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Άσαντ, ως μέρος της αντιπροσωπείας Συμβουλίου Ειρήνης των ΗΠΑ. Τρεις εβδομάδες του ταξιδιού μου ήταν, όμως, ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος.

κύρια έρευνα μου έχει επικεντρωθεί στα Λευκά Κράνη, το ψεύτικο κατάσταση κατασκεύασμα σκιά του ΝΑΤΟ, μεταμφιεσμένη ως ανθρωπιστική ΜΚΟ, μια υποτιθέμενη μονάδα πρώτη αντίδραση εξοικονόμηση πολίτες.


Δεν θα μπω σε μεγάλη λεπτομέρεια σε αυτό το email, αλλά αρκεί να πω ότι αυτή η ομάδα είναι ένα πολλών εκατομμυρίων $ χρηματοδοτείται σε συνεργασία με δεσμούς με ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας και βαθιά κατάσταση τόσο των ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

τρέχουσα χρηματοδότηση τους ανέρχεται σε πάνω από £ 100. Αυτό δεν είναι η χρηματοδότηση για 2.800 εργαζομένους της πολιτικής άμυνας, αυτή είναι η χρηματοδότηση για ένα «στρατό». Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τις χώρες της ΕΕ και τώρα το Κατάρ. Αυτό σημαίνει για μένα έναν άξονα παρέμβασης με τη χρήση αυτών των «ανθρωπιστές» ως πρόσχημα για φαύλους στρατιωτική τους παρέμβαση. Η Συρία είναι το σχέδιο. Αν Κλίντον εκλέγεται, ποιος ξέρει τι είδους εργαλείο αυτό σχέδιο θα γίνει στον πόλεμο-γεράκι της τα χέρια.

Στο τέλος αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που θα περιλαμβάνει συνδέσεις με το κύριο σώμα της δουλειάς μου, έχω να συγκεντρώνονται σε ένα άρθρο με τίτλο «Ποιος είναι ο Συρία Λευκό Κράνη».

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στη Συρία, συναντήθηκα με τον REAL Συρία Πολιτικής Άμυνας που υπάρχει εδώ και 63 χρόνια σε σύγκριση με τα Λευκά Κράνη για 3 χρόνια. Η REAL Συρία Πολιτικής Άμυνας είναι μέλος του ICDO συνδεδεμένες με τον ΟΗΕ, ΠΟΥ, του Ερυθρού Σταυρού και OCHA για να αναφέρουμε μερικές. Είναι που λειτουργούν σε ολόκληρη τη Συρία σε δύο τρομοκρατικές πραγματοποιήθηκε και η κυβέρνηση, που πραγματοποιήθηκε περιοχές διάσωση αμάχων.

Μίλησα με τα μέλη του πληρώματος των οποίων οι σύντροφοι είχαν σφαγιασθεί από τις εισερχόμενες τρομοκράτες που στη συνέχεια έγινε γνωστή ως τα Λευκά κράνη στην Ανατολική Χαλέπι, για παράδειγμα, αλλά και σε άλλους τομείς, Raqqa, Ντέιρ αλ-Ζορ, Ιντλίμπ.

Τίποτα από αυτά δεν γίνεται η αναφορά και τώρα οδεύουμε προς την άβυσσο του πολέμου και αυτή η τρομοκρατική συνδεδεμένη ομάδα έχει προταθεί για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Κάνω έκκληση σε εσάς ως κάποιον με τέτοιο κύρος και υπεροχή στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης, στον κόσμο γενικότερα, παρακαλώ θα τονίσει αυτή την ιστορία. Αν οι White Κράνη κερδίσει το βραβείο Νόμπελ θα φέρει μαζί της όπως η αξιοπιστία, όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για ολόκληρο τον παράνομο πόλεμο προσπάθεια και την ηγεμονία των ΗΠΑ σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο πόλεμος κατά της Συρίας υποστηρίζεται από την προπαγάνδα που παρέχονται από αυτή την ομάδα White Κράνη, ποιος ξέρει τι θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.

Σας μιλώ ως δημοσιογράφος, κάποιος που πιστεύει στην παρουσίαση του δεν αλήθειας δύο διαστάσεων εκδοχή του, που χρησιμεύει μόνο για να ενισχύσει κατάσταση αφηγήσεις ... .και να μειωθεί περαιτέρω ο γενναίος και ευγενής έθνος της Συρίας σε στάχτες και ερείπια αναμειγνύονται με το αίμα των ανθρώπων τους, οι οποίοι δεν θα έχουν σκοτώσει τη χώρα τους για να το βελτιώσουμε.

Ένα άλλο κυρίαρχο έθνος σπαράσσονται αλλά Συρία αντιστέκεται και αρνείται να δώσει. Μας χρειάζεται να σταθούμε δίπλα της.

Παρακαλώ να με βοηθήσει να αποτραπεί αυτή η παρωδία της δικαιοσύνης και να αποτρέψει αυτό που είναι ουσιαστικά Αλ Κάιντα να κερδίσει το βραβείο Νόμπελ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας και ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς.»

- Σας ευχαριστώ, John Pilger, για αυτό που είπατε σήμερα.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι δικό του το συντάκτη και δεν εκφράζουν απαραίτητα Νομισματοκοπείο Τύπου Νέα πολιτική συντακτικό.
Συντάχθηκε απο τον αντι-Media News Desk
Με Vanessa Beeley / Αναδημοσίευση με την άδεια / MintPress News / Έκθεση τυπογραφικό λάθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...