Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Η διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας παραδέχεται το πρόβλημα των νιτρικών στο νερό της ύδρευσης του Ζυγού, υπενθυμίζει ότι από το 2013 η λεκάνη των Φιλίππων χαρακτηρίστηκε περιοχή απονιτροποίησης. «Μέχρι τώρα δεν έγινε τίποτα κι έτσι το πρόβλημα στο νερό του Ζυγού μεγαλώνει κι επιδεινώνεται» δήλωσε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Χρήστος Παπαδόπουλος. Η ίδια υπηρεσία εξέδωσε χθες ανακοίνωση για την καταλληλότητα των θαλάσσιων υδάτων του νομού. Σε κεραυνό οφείλονταν η πτώση δέντρου στο δρόμο προς την Ελευθερούπολη, κοντά αντλιοστάσιο των Αμισιανών. Τρεις εκδηλώσεις τον Αύγουστο για το φετινό φεστιβάλ Via Egnatia.



Είχε αποτέλεσμα η χθεσινή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ αφού και το ρεύμα σε κατοικία επανασυνδέθηκε και καλύτερος διακανονισμός του χρέους έγινε. Για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της 1 ώρας διακοπή ρεύματος στο κέντρο της πόλης. Υπήρξε βλάβη σε υπόγειο καλώδιο κοντά στην πλατεία Καπνεργάτη. Ενέκρινε το Υπουργείο Παιδείας τη συγχώνευση του 21ου με το 18ο νηπιαγωγείο. Υπάρχουν ελπίδες αυτή να μην υλοποιηθεί αρκεί να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ο Δήμος Καβάλας και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Ασφαλτόστρωση σήμερα μπροστά από τις Καμάρες και στις Γλάστρες, στο Παληό. Γιορτάζει αύριο ο Μητροπολίτης Προκόπιος.



Στην ημερίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος που έγινε χθες στο Λούσυ παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος παρουσιάστηκε το φιλόδοξο έργο της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων του Δήμου Καβάλας. Συνελήφθη 24χρονη Βουλγάρα την οποία που προσπαθούσε να κλέψει πορτοφόλι συμπολίτη. Δύο ακόμη περιστατικά ρευματοκλοπών εντόπισε η Αστυνομική Διεύθυνση. Την Τετάρτη στο ΤΕΕ ΑΜ εκδήλωση παρουσίασης του πανεπιστημίου Νεάπολις της Πάφου. Η σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας ικανοποίησε αιτήματα συλλόγων για χρήση σχολικών χώρων στο πλαίσιο εκδηλώσεων που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.



Με το μουσικό αφιέρωμα στην Εντίθ Πιαφ αρχίζει αύριο το 60ο φεστιβάλ Φιλίππων. Την Κυριακή στο Φρούριο η παράσταση «Για όνομα». Από το βράδυ του Σαββάτου έκθεση βιβλίου στην παραλία. Αύριο βράδυ λαϊκό γλέντι στη συνοικία της ΔΕΠΟΣ. Σήμερα το απόγευμα απονομή βεβαιώσεων σε νέα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Την Κυριακή το πρωί στη Χρυσούπολη αποκαλυπτήρια μνημείου αφιερωμένου στο ποντιακό ξεριζωμό. Με παραδοσιακούς χορούς συνεχίζεται αύριο βράδυ στη Μουσθένη το φεστιβάλ Πιερίας Κοιλάδας.



Μένει στον ΑΟΚ ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος όπως και ο Μπλιός. Φεύγει ο Σταματόπουλος. Ο Στυλιανίδης προπονητής στον Αμυγδαλεώνα, ο Κυριακίδης στο Βυζάντιο. Αύριο το πρωί γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...