Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Διαδικτυακή καμπάνια στη ρωσική τουριστική αγορά

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κατάθεση οικονομικών προσφορών για τη δράση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης δια της Διεύθυνσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας "Προωθητική καμπάνια μέσω Διαδικτύου στην ρωσική αγορά".


Ως ημερομηνία τελικής υποβολής των προσφορών έχει ορισθεί η 24η Ιουλίου. Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 5.800 ευρώ.

Ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να προτείνει μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία αποδεδειγμένα έχει υψηλή επισκεψιμότητα από ρώσους επισκέπτες, στην οποία μπορούν να βρουν πλήθος ταξιδιωτικών πληροφοριών για την Ελλάδα και τις περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Επειδή οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν πληροφορίες μέσα από ευρέως διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης στην Ρωσία, όπως η google.ru και yandex.ru είναι καθοριστικής σημασίας, όταν γράφουμε λέξεις κλειδιά στην ρωσική γλώσσα, όπως Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, μνημεία στην Ελλάδα, Καβάλα, Θάσος, Σαμοθράκη, Χαλκιδική κ.α. η διαδικτυακή πλατφόρμα να εμφανίζεται στις περισσότερες αναζητήσεις στην 1η σελίδα.

Οι δείκτες μέτρησης θα πρέπει είναι των τελευταίων τριών μηνών, έτσι ώστε να αποδεικνύεται η αξιοπιστία των στοιχείων και να αποφευχθεί η επιλογή ενός μέσου που είχε υψηλή επισκεψιμότητα σε προηγούμενα έτη, αλλά δεν επιλέγεται πλέον τόσο συχνά. Ο προτεινόμενος ιστοχώρος δεν θα πρέπει να εστιάζει σε κρατήσεις διαμονής, αλλά να διαθέτει πλήθος τουριστικών πληροφοριών που μπορεί να ενδιαφέρουν τους επισκέπτες ή τα τουριστικά γραφεία, όπως διαμονή, διασκέδαση, αξιοθέατα, μετακίνηση, εκδηλώσεις και φυσικά τουριστικοί προορισμοί.

Υποψήφιοι μπορεί να είναι είτε οι κάτοχοι μιας διαδικτυακής πλατφόρμας με την προϋπόθεση ότι το τιμολόγιο θα κοπεί στα ελληνικά είτε όποια εταιρεία ασχολείται με διαφημιστικές ενέργειες και εξειδικεύεται σε τουριστική διαφήμιση. Ο υποψήφιος που θα προτείνει μια διαδικτυακή πλατφόρμα θα πρέπει να διαθέτει και μια βεβαίωση συνεργασίας με την εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα για την παρούσα δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...