Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών με δικαίωμα ψήφου ετοιμάζει η κυβέρνηση - Λύση στο... δημογραφικό βλέπει ο υπουργός Ξυδάκης !

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (20-30.000) Ο ΞΥΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ; ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩ ή ΔΙΑΒΙΕΙ ΣΕ ΓΥΑΛΑ; ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 95-130.000. ΠΡΟΣΕΞΤΕ...ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΟΧΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ 20-30.000 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, (ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2017, ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000, (ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΞΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ, "ΕΛΛΗΝΕΣ," ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ), ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ-ΝΟΥΜΕΡΑ (ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ), ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ-ΝΟΥΜΕΡΑ.


Φάμπρικα ελληνοποιήσεων, με δικαίωμα ψήφου σε δημοτικές και εθνικές εκλογές, στήνει η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για περίπου 100.000 αλλοδαπούς, οι οποίοι θα μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική "ιθαγένεια" (ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ή ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΨΑΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΩΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ;) μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ενώ στο… βάθος υπάρχουν και οι περίπου 40.000 οικογενειάρχες "πρόσφυγες", κυρίως από τη Συρία, που έχουν αιτηθεί πολιτικό άσυλο. Για τους συγκεκριμένους ήδη, σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, έχουν ξεκινήσει εδώ κι έναν χρόνο οι ενέργειες ενσωμάτωσής (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ) τους στην ελληνική κοινωνία. Ειδικότερα, τα παιδιά τους πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία, οι οικογένειές τους εντάσσονται σε δωρεάν στεγαστικά προγράμματα σε διάφορες πόλεις της χώρας, σιτίζονται δωρεάν μέσω κουπονιών, ώστε να ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες, ενώ η επόμενη δράση θα αφορά την εργασία τους, κυρίως στον πρωτογενή τομέα. Αυτοί θα μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική "ιθαγένεια" πολύ γρήγορα και εύκολα.

Το πρώτο βήμα της βιομηχανίας ελληνοποιήσεων – εξπρές έγινες από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, καθώς στο πολυνομοσχέδιο που έχει καταθέσει στη Βουλή και συζητείται αυτές τις μέρες, στο άρθρο 125, προβλέπεται η σύσταση της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας. Μέσα από τη Γραμματεία Ιθαγένειας, που θα υπαχθεί απευθείας στον κ. Σκουρλέτη και όχι στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απόδοση της ελληνικής "ιθαγένειας" στους αλλοδαπούς σε διάστημα λίγων μηνών και όχι ετών, όπως ισχύει σήμερα, έως ότου ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και οι υποψήφιοι να περάσουν από εξετάσεις.
Το δεύτερο βήμα του υπουργείου είναι να αλλάξει τον νόμο περί απόκτησης της ελληνικής "ιθαγένειας", κάτι που είχαν εξαγγείλει σε ανύποπτο χρόνο τόσο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας όσο και ο υπουργός Εσωτερικών.
Οι αλλαγές στην όλη διαδικασία απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών έχουν να κάνουν, σε πρώτη φάση, με τις εξετάσεις γλωσσομάθειας τις οποίες δίνουν οι αλλοδαποί στις Επιτροπές Πολιτογράφησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος του υπουργείου είναι να κάνει πιο βατές τις εξετάσεις των αλλοδαπών, καθώς σήμερα εκφράζονται πολλά παράπονα από τους εξεταζόμενους ως προς την ύλη που πρέπει να έχουν διαβάσει για να πετύχουν στις εξετάσεις. Επιπλέον, το υπουργείο Εσωτερικών θα αυξήσει τον αριθμό των εξετάσεων απόκτησης ιθαγένειας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μην περιμένουν χρόνια προκειμένου να οριστούν οι ημερομηνίες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα οι υποψήφιοι για την ελληνική ιθαγένεια θα πρέπει να γνωρίζουν ελληνική ιστορίας και γεωγραφία, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών τους παρέχεται δωρεάν η εξεταστική ύλη. Οι εξετάσεις είναι προφορικές, ώστε οι εξεταστές να διαπιστώνουν αν οι υποψήφιοι Έλληνες γνωρίζουν καλά τη γλώσσα της νέας τους πατρίδας.

http://www.lykavitos.gr/archives/470380

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας! Ο υπουργός, που είδε λύση του δημογραφικού προβλήματος μέσα στην χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν παρέλειψε να συγκρίνει την Ελλάδα των τριών μνημονίων του 2015 με την Αυστρία, διερωτώμενος: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους»; Ο κύριος Ξυδάκης, αντλώντας αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της κατάστασης από άλλες παρόμοιες τραγωδίες που έζησε ο κόσμος και η περιοχή ιστορικά, δεν δίστασε μάλιστα, στην συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm, να συμπληρώσει:

«Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα;Νομίζω ότι το πράγμα δεν πάει καλά ήδη, οπότε πόσο χειρότερα να πάει; Αυτή η κατάσταση την οποία φοβόμαστε είναι αυτό, κάποιοι να προκαλέσουν ένα ντόμινο. Ήταν διατυπωμένη ρητώς η επιθυμία της Αυστριακής υπουργού ότι είναι επιθυμητό το ντόμινο effect. Άρα χειρότερο δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει εύκολα, το χειρότερο έχει συμβεί εδώ και αρκετές εβδομάδες όταν περίπου 12-13 αποφάσεις των ευρωπαϊκών συμβουλίων δεν εφαρμόστηκαν ... η Ελλάδα έχει μια εμπειρία από μεταναστευτικές ροές, ας θυμηθούμε τι υποδέχτηκε από το ’90 που έπεσαν τα σύνορα, τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος και το Σιδηρούν παραπέτασμα τι υποδέχτηκε. Φτάσαμε να ξεπερνάμε το 1 εκατομμύριο σε βάθος εικοσαετίας… έχει κάποιες αντοχές η Ελλάδα, δεν είναι ένα κράτος των 600 χιλιάδων ώστε να λυγίσει με τους 20 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες ωστόσο πρέπει να τους δοθεί μια βοήθεια άμεση».

http://krasodad.blogspot.gr/2016/02/blog-post_44.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...