Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 22 Οκτώβρη διακόπτουν τη λειτουργία τους τα τελευταία μεγάλα ξενοδοχεία της Θάσου. Ακόμη και σήμερα φιλοξενούν Γερμανούς τουρίστες. Με λίγα λόγια επετεύχθη η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για περίπου 10 ημέρες. Πτήσης τσάρτερ από το Βέλγιο αρχίζουν τον Μάη του 2018. Επιδίωξη των μεγάλων ξενοδοχείων του νησιού να έχουν περισσότερες κρατήσεις τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της επόμενης τουριστικής περιόδου.




Ο Γιώργος Καμίνης μίλησε χθες βράδυ σε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο, προβάλλοντας την υποψηφιότητα του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Νωρίτεραχθες το απόγευμα ο Μάριος Μουζάλας εκ μέρους του Υπουργείου Εργασίας ενημέρωσε 50 περίπου κατοίκους του Νομού που διαμένουν σε εργατικές κατοικίες. Πλήρης αναδίπλωση της ΔΕΥΑΚ σχετικά με τους λογαριασμούς νερού στο Κρυονέρι. Όπως φαίνεται όλοι οι λογαριασμοί του χωριού θα εκδοθούν από την αρχή. ΗΑποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης έδωσε άδεια σε ομάδα πολιτών που θα αναζητήσουν θησαυρό κοντά στην Λυδία.



Το πρωί διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του προγράμματος της Επισιτιστικής Βοήθειας. Μία αίτηση ενδιαφέροντος στον Δήμο Καβάλας για το Παγοδρόμιο στην Κεντρική Πλατεία. Να διορθωθεί το βίντεο του Euronews ζήτησε με χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Απαισιόδοξος για την αλλαγή όδευσης του ΤΑΡ. Με αυτό το βίντεο δεν γίνεται τουριστική προβολή, είπε ο Αρχέλαος Γρανάς. Αύριο συνέντευξη τύπου του υποψήφιου προέδρου στο Επιμελητήριο Κίμωνα Παπαδόπουλου. Να μην είναι οι εκλογές για λίγους, ζητά ο Παύλος Ζησίμου. Αύριο στον Εισαγγελέα δύο άνδρες που στις Πηγές Νέστου δημιούργησαν ολόκληρη μονάδα παραγωγής χασίς προκειμένου να το εξάγουν.



Μαθητές και μέλη τοπικών συλλόγων συνεχίζουν τις εξορμήσεις για τον καθαρισμό ακτών. Δύο εκδηλώσεις ετοιμάζει το ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή επανάσταση. Απόλυτα πετυχημένη η δράση «Περπάτησε μαζί μας» στο Δήμο Παγγαίου.



Συνάντηση με διοικήσεις ερασιτεχνικών σωματείων του Ν. Καβάλας είχε χθες το απόγευμα η διοίκηση του ΑΟΚ. Φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Μικτής ΕΠΣ Καβάλας με αυτήν της Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...