Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Εκατοντάδες διαμαρτυρίες για τον Ahed Tamimi στο Grand Central Terminal της Νέας Υόρκης



Οι διαδηλωτές ψάλλουν ενάντια στο Ισραήλ, έδειξαν την υποστήριξή τους στον Ahed Tamimi σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία στη Νέα Υόρκη


Εκατοντάδες την Παρασκευή συγκεντρώθηκαν στο εσωτερικό του Grand Central Terminal στη Νέα Υόρκη, ζητώντας την απελευθέρωση του 16χρονου παλαιστίνιου ακτιβιστή Ahed al-Tamimi, ο οποίος κρατήθηκε υπό κράτηση από Ισραηλινούς στρατιώτες πριν από δύο εβδομάδες.


Οι διαμαρτυρόμενοι ψάλλουν και φέρνουν πανό, διαβάζοντας "Απελευθερώστε τον Αϊντ Ταμίμι Τώρα", "Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να βοηθούν το Ισραήλ" και οι "Παλαιστίνιοι κρατούμενοι πρέπει να απελευθερωθούν".


Σε ένα δελτίο τύπου που δόθηκε κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, το Ισραήλ κατηγορήθηκε ότι την διέταξε παρανόμως και δόθηκε πληροφόρηση σχετικά με τον ακτιβισμό της οικογένειάς της, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης πυροβολισμούς από ισραηλινούς στρατιώτες στο παρελθόν. Η εκδήλωση έληξε χωρίς συμβάν.


Η Ahed και η μητέρα της που κρατήθηκε από Ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια μιας ολονύκτιας επιδρομής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη πριν από δύο εβδομάδες, είναι γνωστή για τον τολμηρό ακτιβισμό της για μια ελεύθερη Παλαιστίνη.


Βίντεο και εικόνες του Ahed που αντιμετωπίζουν και χαστούκουν Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν πάει ιός για εβδομάδες.


Ο έφηβος και η μητέρα του Nariman διατάχθηκαν να κρατηθούν πίσω από τα μπαρ για άλλες οκτώ ημέρες από την Προσφορά Δευτέρα, που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Ραμάλα της Δυτικής Όχθης.


Περισσότερο:


https://www.middleeastmonitor.com/20180107-us-hundreds-protest-for-ahed-tamimi-in-new-yorks-grand-central-terminal/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...